PL - Polská CZ - Česká EN - Anglická SK - Slovenská RO - Rumunská RU - Ruská TR - Turecká UA - Ukrajinská
PL - Polská
  • CZ - Česká
  • EN - Anglická
  • SK - Slovenská
  • RO - Rumunská
  • RU - Ruská
  • TR - Turecká
  • UA - Ukrajinská

PLASTIN

Strona główna PRODUKTY PRODUKTY WETERYNARYJNE PLASTIN

Suplement diety z minerałami dla świń, psów i drobiu

RODZAJ PRODUKTU: witaminy, suplementy diety
gatunek zwierząt: Trzoda chlewna, Pies, Drób
Nie zarejestrowano w Polsce   

Jak możemy pomóc?

SKŁAD

Węglan wapnia - 83,03%; fosforan dwuwapniowy, - 7,50%; węglan wapnia, magnezu - 6,90%; jednowodny siarczan żelaza (FeSO4.H2O) - 1,56%; Tlenek żelaza  (Fe2O3) - 0,50%; Tlenek cynku (ZnO), - 0,18%; cynk jako n-wodny chelat aminokwasowy (Zn (x) 1-3.n H2O) - 0,11%; żelazo jako n-wodny chelat aminokwasowy (Fe (x) .N H2O) - 0,09%; aromat waniliowy - 0,06%; tlenek miedzi  (CuO), - 0,04%; miedź jako n-wodny chelat aminokwasowy (Cu (x) .N H2O) - 0,02%; mangan, tlenek manganu (MnO), - 0,01%; mangan jako złożony n-wodny chelat aminokwasowy (Mn (x) 1-3.n H2O) - 0,01%; jodek potasu (KI), - 0,01%.waniliowy środek smakowy

Podawać doustnie w paszy/karmie.

DAWKOWANIE

Świnie:

5-10 g, tzn. płaska łyżeczka 1-2 razy dziennie, zależnie od wagi zwierzęcia.

Prosięta:

1 - 3 razy dziennie porcja na końcówkę noża dla najmniejszych zwierząt.

3-5 g dziennie, tzn. mniej niż, lub płaska łyżeczka dziennie.

Psy:

1–5 g dziennie, tzn. raz porcja na końcówkę noża do płaskiej łyżeczki dziennie, zależnie od wielkości psa.

Drób:

0,5 - 1,5 g na dzień, tzn. jedna czubata łyżeczka dla

10 kur lub dla 50 - 100 kurcząt dziennie.

PRZECHOWYWANIE

W suchym miejscu, w nienaruszonych, odpowiednio szczelnych opakowaniach oryginalnych, w temperaturze do 25 °C.

OKRES PRZYDATNOŚCI

36 miesięcy.

OPAKOWANIE

1 kg, 5 kg


Napiszcie do nas


antispam
Wprowadź tekst z obrazka

lub zadzwoń

PONIEDZIAŁEK - PIĄTEK 9:00 - 16:00
+48 517 951 963

Kompletnej informacji nt produktów oraz ich prawidłowego stosowania udzielają Przedstawiciele Naukowi. Kontakty wg poszczególnych regionów - patrz. zakładka "KONTAKTY".